Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Hubertus Sleven, landbouwer en sergeant-majoor, geboren te Neeritter op 4 december 1885, zoon van Peter Joannes Sleven en Joanna Hubertina Cleutjens.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 23 juni 1913 met
Helena Maria Hubertina Tholen, geboren te Ittervoort op 27 april 1887, overleden te Roermond op 13 december 1968, dochter van Henricus Hubertus Tholen en Maria Helena Hubertina Scheijvens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre Henri, geboren te Ittervoort op 7 november 1915.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina