Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Hermans.


Zij was gehuwd met
Martinus Rutten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sebilla Dorothea, herbergierster, geboren te Kessenich op 9 november 1832, overleden aldaar op 18 augustus 1904.
    Zij is getrouwd te Kessenich op 9 juli 1858 (1) met Thomas op 't Roodt, hoefsmid, geboren te Roggel op 13 november 1825, overleden te Kessenich op 16 juni 1861, zoon van Willem op 't Root en Maria Catharina Sijben.
    Zij is getrouwd te Kessenich op 8 april 1864 (2) met Johannis Spoormakers, smid, geboren te Bakel op 20 juni 1821, zoon van Petrus Spoormakers en Elisabeth van Deursen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina