Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelis Rab, rijksambtenaar, geboren te Vlieland op 5 maart 1875, overleden te Amsterdam op 3 april 1950, zoon van Meijlam Rab en Aaltje Molenaar.


Hij is getrouwd te Neeritter op 2 januari 1907 (1) met
Maria Catharina Hubertina Keuren, geboren te Neeritter op 5 februari 1880, overleden te Amsterdam-Sloten op 23 februari 1916, dochter van Lambertus Keuren en Anna Catharina Verstappen.

Hij is getrouwd te Amsterdam op 20 juni 1917 (2) met
Aleijdis Dekker, geboren te Blokker op 23 september 1876.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina