Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Catharina Deben, geboren te Kessenich op 16 augustus 1844, overleden te Neeritter op 20 juni 1872, dochter van Cornelia Deben.


Zij is getrouwd te Kessenich op 21 februari 1868 met
Peter Mathijs Ramakers, dagloner en landbouwer, geboren te Neeritter op 23 februari 1837, overleden aldaar op 9 juli 1913, zoon van Lambert Ramakers en Hendrika Rutten.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 6 september 1872 met Maria Gertrudis Rutten, dienstmeid en landbouwster, geboren te Stramproy op 10 september 1842, overleden te Neeritter op 27 december 1901, dochter van Peeter Rutten en Petronella Prook.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia Hubertina, geboren te Neeritter op 14 april 1868, overleden aldaar op 8 juni 1868.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina