Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Matthieu Poulissen, landbouwer, geboren te Ophoven rond 1750, overleden te Neeritter op 25 juni 1827, zoon van Pierre Poulissen en Helene van Hoof.


Hij was gehuwd met
Marie Sijmkens, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1753, overleden aldaar op 21 januari 1834, dochter van Crisjaen Siemkens en Gertrudis Truen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Lambertus, landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt op 3 mei 1792, overleden te Kinrooi op 4 februari 1856.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 26 januari 1826 met Joanna Catharina Kristis, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 25 mei 1795, overleden te Kinrooi op 6 februari 1860, dochter van Jan Christis en Joanna Teijbers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina