Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Nicolas Joseph Ponsen, linnenwever, geboren te Neeritter op 26 juli 1812, overleden aldaar op 2 november 1853, zoon van Nicolas Joseph Ponsen en Maria Catharina Elizabeth Sacrée.


Hij is getrouwd te Neeritter op 3 mei 1838 met
Maria Elisabeth Gielen, dienstmeid, geboren te Eelen (B) op 14 maart 1814, dochter van Christiaan Gielen en Aldegonda Buisers.
(Zij is later getrouwd op 3 juni 1863 met Joannes Christianus Mülleners, geboren te Waldfeucht (D) op 2 februari 1804.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Nicolaas, geboren te Neeritter op 13 september 1840.
    Hij is getrouwd te Straelen (D) op 26 november 1868 met Joanna Catharina Oudille, geboren op 11 april 1840.
  • 6 : Philippus Jacobus, geboren te Neeritter op 12 september 1850, overleden aldaar op 5 januari 1852.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina