Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Susanna Nizet.


Zij was gehuwd met
Franciscus Lambertus Solmarsch.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theresia, carousselhoudster, geboren te Maastricht op 30 maart 1876, overleden te Roermond op 11 december 1927.
    Zij is getrouwd te Roermond op 9 januari 1901 (1) met Maximiliaan van Bergen, geboren te 's-Gravenhage op 16 mei 1877, overleden te Roermond op 16 maart 1905.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 19 april 1909 (2) met Antoon Nizet, koopman, geboren te Roermond op 4 maart 1882, overleden aldaar op 8 februari 1921, zoon van Antoon Hubertus Nizet en Maria Hubertina Willems.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina