Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Petronella Weegels, dienstmeid, geboren te Neeritter op 13 juli 1877, overleden te Wessem op 28 november 1910, dochter van Jan Mathijs Weegels en Catharina Hubertina Segers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 20 april 1900 met
Peter Mathias Valckenborgh, landbouwer, geboren te Wessem op 4 oktober 1868, overleden aldaar op 10 september 1945, zoon van Petrus Valkenborg en Joanna Bongaerts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina