Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Francois Moens, landbouwer, geboren te Neeritter op 21 december 1803, overleden aldaar op 24 mei 1886, zoon van Joannes Moens en Anna Maria Seegers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 16 mei 1833 met
Petronella de Hing, winkelierster, geboren te Neeritter rond 1803, overleden aldaar op 19 november 1885, dochter van Johannes Dehing en Catharina Swillens.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 16 juni 1827 met Peter Theunissen, slachter, geboren te Neeritter op 26 oktober 1797, overleden aldaar op 18 november 1829, zoon van Antonius Teunissen en Gertrudis Snickers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina