Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Reinier Hubert Brouwers, dagloner, geboren te Neeritter op 13 augustus 1858, overleden te Stramproy op 9 september 1949, zoon van Christiaan Brouwers en Maria Sophia Brenkers.


Hij is getrouwd te Stramproy op 9 september 1880 met
Anna Maria Jacobs, geboren te Stramproy op 12 juli 1844, overleden aldaar op 21 februari 1932, dochter van Theodorus Jacobs en Anna Catharina Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Stramproy op 3 augustus 1881.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 26 april 1906 (1) met Petrus Joannes Hubertus Peerlings, landbouwer, geboren te Weert op 15 maart 1872, overleden te Hunsel op 9 augustus 1920, zoon van Henricus Peerlings en Aldegondis Moors.
    Zij is getrouwd te Weert op 28 oktober 1942 (2) met Peter Joannes Hubertus Coppen, geboren te Nederweert.
    (Hij was weduwnaar van Therese Stocks.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina