Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacomina Veltmans, overleden te Stramproy op 26 februari 1786.


Zij was gehuwd met
Joannes Souts, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Mathias, landbouwer, geboren te Stramproy op 17 mei 1780, overleden te Molenbeersel (B) op 28 augustus 1850.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 26 oktober 1837 met Jeanne Gertrude Dirckx, dienstmeid, geboren te Neeritter-Beersel op 30 november 1804, overleden te Molenbeersel (B) op 24 april 1851, dochter van Jan Dirix en Maria Elisabeth Stals.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina