Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Eugène Desiré Linssen, geboren te Neeritter op 2 maart 1869, overleden aldaar op 28 januari 1927, zoon van Pieter Fransiscus Linssen en Anna Leogenora Josepha Quix.


Hij is getrouwd te Neeritter op 6 februari 1893 met
Maria Elisabeth Lucia Ressen, geboren te Neeritter op 6 januari 1870, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 9 juni 1950, dochter van Hendrik Lambertus Ressen en Maria Catharina Erlings.
(Zij had van een onbekende man één zoon.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : N.N., geboren te Neeritter op 16 oktober 1895, overleden aldaar op 17 oktober 1895.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 22 oktober 1897.
  • 6 : Doodgeboren dochter, geboren te Neeritter op 24 februari 1899.
  • 8 : Doodgeboren kind, geboren te Neeritter op 30 augustus 1910.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina