Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Gordemans.


Zij was gehuwd met
Matthieu Kunnen, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, landbouwer, geboren te Neeritter op 14 september 1772, overleden aldaar op 17 januari 1831.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 15 juni 1798 met Gertrudis Baens, geboren te Kessenich op 17 maart 1772, overleden te Molenbeersel op 18 januari 1852, dochter van Antonij Baens en Helene Siemkens.
  • 2 : Dymphina, huishoudster, geboren te Neeritter rond 1775, overleden te Hunsel-Ell op 20 augustus 1830.
    Zij was gehuwd met Michiel Pouls, landbouwer, geboren te Kessenich rond 1780, overleden te Hunsel op 26 januari 1820.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina