Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Wolter Hubertus Wulms.


Hij was gehuwd met
Clara Helena Korsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christina Antonia Hubertina, dienstmeid en winkelierster, geboren te Roermond op 14 juni 1863, overleden te Neeritter op 18 februari 1929, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 2 oktober 1888 met Johannes Kwaspen, schoenmaker en winkelier, geboren te Stramproy op 18 oktober 1858, overleden te Hunsel op 21 april 1946, begraven te Neeritter, zoon van Theodorus Kwaspen en Gertrudis Stultjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina