Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Reinier Hubertus Ressen, landbouwer, geboren te Neeritter op 27 oktober 1871, zoon van Hendrik Lambertus Ressen en Maria Catharina Erlings.


Hij is getrouwd te Neeritter op 18 oktober 1906 met
Petronella Hubertina Theulen, winkelierster, geboren te Neeritter op 19 december 1880, dochter van Cornelus Hubertus Theulen en Anna Maria Colen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Peter Mathijs Hubertus, geboren te Neeritter op 31 oktober 1912, overleden te Kinrooi op 15 november 1987.
    Hij was gehuwd met Hortense Coolen, geboren te Kinrooi op 14 juni 1918, overleden te Bree op 11 april 1992.
  • 7 : Hubertus Josephus Augustinus, geboren te Neeritter op 21 oktober 1919, overleden op 8 oktober 1986, begraven te Neeritter.
    Hij was gehuwd met Alda Moonen, geboren te Molenbeersel op 4 maart 1920, overleden te Thorn op 23 november 2014, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina