Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna van Thoor, naaister, geboren te Ophoven (B) op 10 december 1823, overleden te Neeritter op 21 oktober 1888, dochter van Wilhelmus Vanthoor en Christina Backhuijs.


Zij was gehuwd (1) met
Godefridus Smeets, veldwachter, geboren te Thorn rond 1832, overleden te Neeritter op 17 maart 1871, zoon van Mathias Smeets en Maria van Heel.

Zij is getrouwd te Neeritter op 2 februari 1872 (2) met
Pieter Kesteloo, veldwachter, geboren te Serooskerke op 20 augustus 1825, overleden te Neeritter op 20 oktober 1900, zoon van Paulus Kesteloo en Pieternella de Beek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina