Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Gertrude Janssen, landbouwster, geboren te Neeritter op 11 maart 1803, overleden te Molenbeersel op 12 januari 1878, dochter van Antoine Janssen en Elisabeth Peeters.


Zij is getrouwd te Ophoven (B) op 9 april 1836 met
Joannes Theodorus Leenders, landbouwer, geboren te Maaseik op 2 oktober 1808, zoon van Maria Anna Leenders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon, geboren te Neeritter op 25 maart 1838.
  • 2 : Jacomina, dienstmeid, geboren te Neeritter op 13 februari 1841, overleden te Stramproy op 11 augustus 1906.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 21 november 1866 met Hubertus Janssen, dagloner, geboren te Stramproy op 14 oktober 1833, zoon van Pieter Jacobus Janssen en Petronella Tindemans.
    (Hij was weduwnaar van Anna Catharina Stultjens.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina