Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Catharina de Hingh, modiste, geboren te Neeritter op 6 januari 1854, overleden aldaar op 7 augustus 1937, dochter van Jean Mathieu de Hing en Petronella Brouns.


Zij is getrouwd te Neeritter op 2 mei 1890 met
Gerardus Hubertus Leeters, dienstknecht, geboren te Neeritter op 23 april 1864, overleden aldaar op 30 april 1935, zoon van Protasius Leeters en Maria Munnecom.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Hubertina, geboren te Neeritter op 31 januari 1895, overleden aldaar op 29 april 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina