Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Elisabeth de Hing, geboren te Neeritter op 5 januari 1793, overleden aldaar op 1 september 1846, dochter van Joannes de Hingh en Maria van Soeren.


Zij is getrouwd te Neeritter op 20 februari 1843 met
Joannes van den Heuvel, dagloner, geboren te Neeritter op 20 juli 1817, overleden aldaar op 28 juni 1880, zoon van Catharina van den Heuvel.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 10 mei 1849 met Elisabeth Janssen, dagloonster, geboren te Nederweert op 14 juli 1819, overleden te Neeritter op 28 maart 1890, dochter van Theodorus Janssen en Catharina van de Voort.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina