Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Peeters, overleden te Kessenich op 7 november 1814.


Zij was gehuwd met
Jacob aan de Kerk, overleden te Kessenich op 7 november 1814.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, dienstmeid en landbouwster, geboren te Kessenich op 14 januari 1800, overleden te Neeritter op 4 september 1886.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 21 oktober 1831 met Joannes Franciscus van den Heuvel, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 30 mei 1807, overleden aldaar op 18 juli 1885, zoon van Elisabeth van den Heuvel.
  • 2 : Herman, grenadier, geboren te Kessenich rond 1805, overleden te Neeritter op 18 maart 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina