Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Hendrickx, landbouwer, geboren te Neeritter op 9 augustus 1869, overleden te Kessenich op 6 maart 1946, zoon van Cornelis Hendrickx en Anna Maria Elisabeth Timmermans.


Hij is getrouwd te Kessenich op 3 mei 1895 met
Eleonora Anna Catharina van de Winkel, geboren te Hunsel op 2 december 1873, overleden te Kessenich op 4 maart 1947, dochter van Joannes Hubertus van de Winkel en Maria Lucia Greefkens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina