Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Crompvoets.


Zij was gehuwd met
Arnold Heijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, schaapherder en dagloner, gedoopt te Maasniel op 4 oktober 1776, overleden te Neeritter op 17 augustus 1851.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 7 april 1812 met Agnes Dirckx, dagloonster, geboren te Neeritter, gedoopt op 17 mei 1783, overleden te Neeritter op 24 oktober 1851, dochter van Jean Dirckx en Helene Aen de Kerk.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina