Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Daniels.


Hij was gehuwd met
Maria Lucia Coutsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, dienstmaagd en landbouwster, geboren te Bree (B) op 29 januari 1798, overleden te Neeritter op 5 januari 1859.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 11 april 1820 met Henricus van de Port, herbergier en koopman, geboren te Neeritter, gedoopt op 21 december 1787, overleden te Neeritter op 8 april 1864, zoon van Leonardus van de Port en Maria Stals.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina