Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Sophia de Hal, dienstmaagd, geboren te Neeritter op 27 januari 1849, overleden te Thorn op 1 februari 1928, dochter van Gerard de Hal en Maria Lucia Deckers.


Zij is getrouwd te Thorn op 29 september 1875 met
Jan Hubert Ramakers, bouwknecht, geboren te Thorn op 17 juni 1850, overleden aldaar op 9 februari 1923, zoon van Mathias Ramakers en Catharina Elisabeth Haus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina