Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Elisbeth Aen de Kerck, dagloonster, geboren te Neeritter op 7 juni 1811, overleden te Ophoven (B) op 30 juli 1879, dochter van Lambert Aendekerk en Anna Catharina Tulkens.


Zij is getrouwd te Neeritter op 19 mei 1852 met
Petrus Gielen, landbouwer, geboren te Kessenich op 18 juli 1817, overleden te Ophoven op 28 september 1872, zoon van Joannes Gielen en Elisabeth Leijen.
(Hij is eerder getrouwd te Ophoven op 14 juni 1846 met Joanna Gertrudis Peeters, geboren te Maaseik op 8 maart 1827, overleden te Ophoven op 29 maart 1851.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina