Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambertus Pouls, landbouwer, geboren te Ittervoort-Beersel op 8 maart 1830, overleden te Kinrooi op 5 mei 1893, zoon van Jacobus Pauwels en Anna Maria Steijvers.


Hij is getrouwd te Kinrooi op 25 april 1867 (1) met
Maria Margaritha Vanhove, geboren te Beek (B) op 4 oktober 1843, overleden te Kinrooi op 4 juni 1876, dochter van Christian Vanhove en Maria Margartitha Waelbers.

Hij is getrouwd te Kinrooi op 30 december 1879 (2) met
Megtildis Kuijpers, geboren te Ittervoort op 3 juni 1830, overleden te Kinrooi op 25 augustus 1904, dochter van Michiel Cuijpers en Anna Maria Hermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina