Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Maria Peeters, landbouwster, geboren te Neeritter op 2 februari 1817, overleden te Kinrooi op 10 september 1866, dochter van Gerard Peeters en Margaritha Bruinen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 30 juni 1842 met
Reijnierus van Esser, landbouwer, geboren te Neeritter op 4 juli 1815, overleden te Kinrooi op 4 maart 1886, zoon van Cornelus van Esser en Marie Helene Tijskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Magdalena, geboren te Neeritter op 25 april 1843.
    Zij is getrouwd te Kinrooi op 14 januari 1875 met Hendricus Jacobus Simons, landbouwer, geboren te Opglabbeek (B) op 1 september 1852, zoon van Jan Willem Simons en Maria Margaretha Aengeveld.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina