Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornel Tijskens.


Hij was gehuwd met
Marie Steijvers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Helene, landbouwster, geboren te Kessenich (B) op 23 november 1777, overleden te Kinrooi op 5 december 1849.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 19 juni 1802 met Cornelus van Esser, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 20 juli 1778, overleden te Kinrooi op 26 maart 1864, zoon van Rut van Eesser en Hendrine Creemers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina