Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Donders, dienstmeid, geboren te Neeritter op 27 november 1803, overleden te Susteren op 18 april 1869, dochter van Wilhelmus Donders en Catharina Donders.


Zij is getrouwd te Ophoven op 20 april 1836 met
Antonius Jacobus Craenen, dienstknecht, geboren te Susteren op 11 augustus 1802, overleden aldaar op 16 juni 1847, zoon van Joannes Mathias Craenen en Maria Elisabeth Schophoven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina