Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Agnes Asselberghs, geboren te Venlo op 31 maart 1816, overleden te Neeritter op 15 januari 1853, dochter van Karel Emmanuel Asselberghs en Maria Catharina Noten.


Zij is getrouwd te Venlo op 17 april 1843 met
Frans Bernard Conrard Daris, ambtenaar tweede klas administratie en linie ambtenaar 1ste klasse, geboren te Roermond op 27 april 1806, overleden te Weert op 26 augustus 1873, zoon van Peter Jan Daris en Maria Francisca Kuijper.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 21 april 1853 met Francisca Theunissen, winkeldochter, geboren te Weert op 21 februari 1823, overleden aldaar op 4 februari 1870, dochter van Jacobus Theunissen en Maria Berckeres.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Neeritter op 8 januari 1853.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina