Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Philippe Jacque Steijvers, slachter, beenhouwer en landbouwer, geboren te Neeritter op 30 maart 1812, overleden aldaar op 10 januari 1869, zoon van Emondis Steijvers en Catharina Elisabeth Dirckx.


Hij is getrouwd te Kessenich op 14 juli 1833 met
Aldegonda Ceulders, landbouwster, geboren te Maaseik op 23 februari 1805, overleden te Neeritter op 6 december 1867, dochter van Henricus Lambertus Keulers en Agnes van Florop.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Emondus, timmerman, geboren te Neeritter op 16 juli 1843.
    Hij is getrouwd te Echt op 16 oktober 1867 met Maria Christina Hubertina Mulders, geboren te Echt op 9 augustus 1844, overleden te Eygelshoven op 8 juni 1920, dochter van Caspar Mulders en Maria Catharina Geurts.
  • 6 : Theodorus, geboren te Neeritter op 13 september 1846.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina