Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Hansen, landbouwster, geboren te Kessenich, gedoopt op 15 juli 1797, overleden te Molenbeersel op 29 juli 1848, dochter van Henricus Hansen en Elisabeth Tulkens.


Zij is getrouwd te Neeritter op 15 april 1828 met
Wilhelmus Creemers, landbouwer, geboren te Neeritter op 6 juni 1785, overleden te Kessenich op 5 mei 1836, zoon van Joannes Creemers en Elisabeth Geunen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Joannes, akkerknecht, geboren te Kessenich op 12 juli 1834, overleden te Stramproy op 14 december 1899.
    Hij is getrouwd te Molenbeersel op 21 april 1868 met Anna Maria Baents, geboren te Neeritter op 11 april 1843, overleden te Stramproy op 16 april 1886, dochter van Hendrik Baens en Jeanne Helene Stamps.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina