Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lamber Colen, koopman, geboren te Neeritter op 5 juni 1805, overleden te Weert op 1 juni 1852, zoon van Simon Colen en Marie Chatrine Aen de Kerck.


Hij is getrouwd te Weert op 16 augustus 1848 met
Anna Maria Beelen, geboren te Weert op 21 maart 1823, overleden aldaar op 6 oktober 1854, dochter van Jan Beelen en Jozina Verhuijsen.
(Zij is later getrouwd te Weert op 31 maart 1853 met Paulus Henricus Dreesen, geboren te Weert.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina