Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Marie van Ratingen, geboren te Neeritter rond 1734, overleden aldaar op 19 september 1810, dochter van Guillaume van Ratingen en Jeanne Nijssen.


Zij was gehuwd met
Jean Colen, slachter en slager, geboren te Neeritter rond 1744, overleden aldaar op 7 december 1815, zoon van Jacques Colen en Elizabeth Janssen.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 22 januari 1811 met Marie Dierickx, naaister, geboren te Neeritter rond 1768, overleden aldaar op 27 november 1818, dochter van Pierre Dierickx en Barbe Geelen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina