Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Egidius Mathijs Joseph van de Braak, stucadoor, geboren te Thorn op 15 maart 1888, overleden te Roermond (Z) op 23 mei 1973, zoon van Lambert van de Braak en Margaretha Elisabeth Hubertina Rutten.


Hij is getrouwd te Neeritter op 6 juni 1921 (1) met
Maria Eleonora Hubertina Leeters, geboren te Neeritter op 10 augustus 1888, overleden te Thorn op 12 juli 1928, dochter van Joannes Hubertus Leeters en Maria Ida de Hingh.

Hij is getrouwd te Thorn op 22 februari 1930 (2) met
Josephina Paulina Louisa Ex, geboren te Thorn op 9 februari 1889, overleden te Roermond (Z) op 28 maart 1959.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina