Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henri Brouwers, dienstknecht en arbeider, geboren te Neeritter rond 1753, overleden aldaar op 20 juni 1817, zoon van Jean Brouwers en Marie Creemers.


Hij was gehuwd (1) met
Jeanne Bosmans, geboren te Neeritter rond 1769, overleden aldaar op 8 maart 1809, dochter van Henri Bosmans en Jeanne Leijsten.

Hij is getrouwd te Neeritter op 28 januari 1812 (2) met
Cornelie van Deur, landbouwster, geboren te Neeritter op 3 juli 1755, overleden aldaar op 6 november 1817, dochter van Francois van Deur en Jeanne La Poij.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 4 mei 1783 voor de kerk met Leonard van de Vorst, slager, geboren te Roosteren, gedoopt op 24 september 1752, overleden te Neeritter op 16 januari 1811, zoon van Paul van de Vorst en Marie Schruers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina