Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Casper van Bilsen, werkman, gedoopt te Neeritter op 21 april 1799, overleden te Echt op 1 oktober 1830, zoon van Lorans van Bilsen en Christina Peters.


Hij is getrouwd te Neeritter op 2 september 1824 met
Anna Catharina Claessen, dienstmeid, geboren te Echt op 12 januari 1791, overleden aldaar op 3 juli 1849, dochter van Nicolaas Claessen en Elisabeth van Steijn.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina