Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Gerardus Antonius Hendrikx, fruitkweker, geboren te Heel en Panheel op 3 februari 1908, overleden te Grathem op 18 maart 1984, begraven aldaar, zoon van Peter Hubertus Hendrikx en Anna Maria Wilhelmina Poels.


Hij is getrouwd te Grathem op 3 mei 1932 (1) met
Maria Antonia Dorothea Tijssen, geboren te Grathem op 13 mei 1907, overleden te Roermond (Z) op 10 maart 1980, begraven te Grathem, dochter van Joannes Mathias Hubertus Tijssen en Anna Maria Hubertina Schreurs.

Hij was gehuwd (2) met
Petronella Maria Catharina Jacobs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina