Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Hubertus Rutjens, dienstknecht en dagloner, geboren te Ittervoort op 6 augustus 1850, zoon van Leonardus Rutjens en Helena Goudsmit.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 19 april 1879 met
Gertrudis Hubertina Linssen, geboren te Heel en Panheel op 23 januari 1846, dochter van Joannes Linssen en Johanna Puts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Heel en Panheel rond 1886.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 22 mei 1914 met Antoon Huijskens, arbeider, geboren te Heel en Panheel rond 1880, zoon van Joannes Hubertus Huijskens en Joanna Catharina Knoops.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina