Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Hubertina van Houten, landbouwster, geboren te Nederweert op 25 maart 1883, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 20 maart 1953, dochter van Martinus Hubertus van Houten en Maria Catharina Mattissen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 20 april 1917 met
Hendrik Peters, landbouwer, geboren te Hunsel op 9 februari 1887, overleden aldaar op 31 december 1971, zoon van Gerardus Peeters en Philomena Abels.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 23 oktober 1920.
  • 5 : Peter Hubertus, geboren te Hunsel op 21 augustus 1925, overleden te Weert (Z) op 27 september 1987.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina