Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Mathias van Hees, handelsreiziger, geboren te Hulsberg op 13 september 1869, overleden te Roermond op 30 december 1926, zoon van Jan Francois van Hees en Maria Barbara Petronella Ubaghs.


Hij is getrouwd te Horn op 30 juni 1903 met
Maria Helena Beatrix Raeven, geboren te Horn op 31 augustus 1873, overleden te Roermond op 29 december 1942, dochter van Jan Mathijs Raeven en Maria Gertrudes Peters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina