Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gerardina Tellings.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Nijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Hubertus, spekslager, geboren te Maastricht op 11 januari 1863, overleden te Heer op 20 september 1940.
    Hij was gehuwd (1) met Gertrude Bonhomme.
    Hij is getrouwd te Horn op 30 oktober 1899 (2) met Aldegonda Geurts, geboren te Horn op 26 december 1875, overleden te Maastricht op 12 november 1941, dochter van Joannes Hubertus Geurts en Anna Maria Sillen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina