Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Mathieu Hubert Linssen, mijnwerker, geboren te Horn op 16 januari 1909, overleden te Heerlen op 12 augustus 1989, zoon van Johannes Pius Linssen en Gertrudis Hubertina Coumans.


Hij is getrouwd te Schaesberg op 4 juli 1931 met
Paulina Jeannetta Sijstermans, geboren te St. Georges sur Meuse (B) op 14 maart 1914, dochter van Jean Hubert Sijstermans en Anna Muchewski.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina