Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antoon Hubert Linssen, landbouwer, geboren te Horn op 12 februari 1891, overleden te Roermond (Z) op 31 maart 1964, zoon van Peter Hubert Linssen en Theresia Hubertina Janssens.


Hij is getrouwd te Beegden op 1 juli 1932 met
Petronella Maria Hubertina Linssen, geboren te Heel en Panheel op 3 juni 1894, overleden te Horn op 4 juni 1982, dochter van Gerardus Linssen en Elisabeth Scheepers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina