Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Deckers, geboren te Horn, gedoopt op 19 januari 1785, overleden te Horn op 7 augustus 1828, dochter van Petrus Franciscus Deckers en Marij Fabrij.


Zij was gehuwd met
Cornelis Engels, gedoopt te Horn op 13 juli 1782, overleden te Heel en Panheel op 27 augustus 1827, zoon van Simon Engels en Christina Vermeulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Christinne, geboren te Horn op 1 april 1817, overleden aldaar op 11 december 1835.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina