Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Kessels, landbouwer, geboren te Horn op 27 juni 1833, overleden aldaar op 8 november 1912, zoon van Paul Kessels en Odilia Giesberts.


Hij is getrouwd te Horn op 15 mei 1865 met
Anna Maria Loven, dienstmeid, geboren te Horn op 9 september 1830, overleden aldaar op 1 februari 1905, dochter van Peter Looven en Catharina Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Maria, geboren te Horn op 8 december 1868, overleden aldaar op 11 juni 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina