Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Abrahams, dienstmeid, geboren te Horn op 1 maart 1836, overleden te Maastricht op 8 april 1896, dochter van Henricus Abrahams en Christine Meuwissen.


Zij is getrouwd te Maastricht op 4 mei 1859 met
Joannes Hubertus Kurvers, brandersgezel, geboren te Geulle op 28 september 1828, overleden te Maastricht op 15 december 1894, zoon van Joannes Kurvers en Anna Maria Bouwens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina