Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Denier, geboren te Horn rond 1729, overleden aldaar op 21 april 1819.


Zij was gehuwd met
Hendrik Gisbers, geboren te Horn rond 1735, overleden aldaar op 4 december 1810, zoon van Guillaume Gisbert en Catharinne Kuijven.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Helene, geboren te Horn rond 1779.
    Zij is getrouwd te Roermond op 18 november 1809 met André Meerts, landbouwer, geboren te Herten rond 1889, zoon van Arnould Meerts en Marie Catherine Clerkx.
  • 4 : Gertrudis, geboren te Horn rond 1783, overleden te Roermond op 23 april 1832.
    Zij is getrouwd te Roermond op 14 oktober 1809 met Johannes Jacobus Lemmens, schipper, geboren te Roermond rond 1783, overleden na 1841, zoon van Nicolaas Lemmens en Anne Gertrude Janssens.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina