Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Voegelaers, landbouwer, geboren te Melick rond 1748, overleden te Horn op 23 november 1841, zoon van Mathieu Veugelaers en Gertrude Dekkers.


Hij was gehuwd met
Jeanne Colbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne, landbouwster, geboren te Horn op 3 januari 1779, overleden aldaar op 9 augustus 1833.
    Zij is getrouwd te Horn op 9 juni 1804 met Guillaume Peters, landbouwer, geboren te Horn op 9 april 1775, overleden aldaar op 18 april 1852, zoon van Jan Peeters en Margaretha Adams.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina