Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Rulkens, dagloonster, geboren te Horn rond 1775, overleden aldaar op 23 december 1846, dochter van Godfroid Rulkens en Christine Jaspers.


Zij is getrouwd te Horn op 1 mei 1810 met
Jean Beulen, dagloner, geboren te Sint Odiliënberg op 10 augustus 1771, overleden te Horn op 5 juli 1824, zoon van Mathieu Beulen en Margaretha Wulms.
(Hij was weduwnaar van Jeanne Rouland, geboren te Horn rond 1773, overleden aldaar op 16 januari 1810, dochter van Jacques Roulands en Jeanne Geurts.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godfroid, geboren te Horn op 20 februari 1811, overleden aldaar op 28 februari 1835.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina